Skip to content

Politica de cumpărare și anulare

Modificare/Anulare/Rezervare CURS

Modificarea sau anularea rezervării se face cu minim 72 de ore înainte de începerea cursului, spre a ne permite ca în cel mult 24 de ore o să inițiem procedura de returnare integrală a sumei plătite. Dacă solicitați anularea rezervării cu mai puțin de 72 de ore înaintea începerii cursului, vom reține o taxă de anulare de 10% din suma plătită.

NEPREZENTARE LA CURS

Dacă nu vă prezentați la curs (indiferent de motiv, exceptând situațiile de forță majoră) fără să anunțați, conform celor precizate mai sus, pierdeți dreptul la rambursarea sumei plătite.

PREȚURILE

Prețurile sunt stabilite în lei. Prețul arătat în comanda finalizată și plasată la data înregistrării la curs, este confirmat ulterior prin e-mail-ul de confirmare și reprezintă prețul final.

FACTURARE ȘI PLATA

Detaliile de plată vor fi furnizate la momentul înscrierii.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Consimțământul Clientului cu privire la procesarea datelor cu caracter personal este voluntar și necesar pentru participarea la curs. Orice informație cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal se găsește în secțiunea Politica privind confidențialitatea.

Sugestii, reclamații și întrebări vor fi adresate prin e-mail la mirela.jianu.v@gmail.com sau la nr. de tel. 0722-500-005.

LARGA VISTA S.R.L.

J40/20528/31.10.2023
CUI: 49036244
Bucureşti, Strada POPA NAN, Nr. 60